Anne-Dorte Wæver er daglig leder af Center for Refleksterapi

og certificeret instruktør i Danmark for Lone Sørensen, BC med specialet “børn med særlige behov”.

Min mission er at vende et menneske imod det bedste i sig selv og lade det vokse der ud fra.

Bag mig har jeg en socialpædagogisk uddannelse og 25 års erfaring i at arbejde med mennesket i centrum. Jeg har en psykoterapeutisk uddannelse fra Specular, Coach uddannet fra Sofia Manning, Ansigts Refleksterapeut, Bachs terapeut, –  derudover har jeg arbejdet med sparring, supervision, forældresamtaler, neuropædagogiske kurser og forløb.

Inspiration, sparring og selvudvikling får jeg gennem supervision, kurser, mine netværksgrupper og venner. Dét er en stor del af mit liv og fuldstændig uundværligt for mig. Jeg sætter en ære i at “tage min egen medicin” og være skarp ift. de mennesker og udfordringer, som jeg skal hjælpe.

For mig er det væsentligt, at arbejde med “det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem dine tanker, følelser og handling, så dine ressourcer bliver brugt konstruktivt og fremadrettet.

Refleksterapi: Lysten til at arbejde med mennesker har ført mig videre i arbejdet med Refleksterapi – med til at åbne op for flere parametre og virkningsfulde kombinationsmuligheder i arbejdet med mennesker. Coaching og refleksterapi er en virkningsfuld kombination især til behandling af stress og depressioner og giver gode effektive resultater.

Børn med specielle behov: Børn med særlige behov har altid, i mit arbejde som socialpædagog, haft en stor plads i mit hjerte. Det er da helt naturligt for mig, at arbejde med  børn og bruge Ansigts Refleksterapien som er en virkningsfuld stimulering til de børn der lider af dysfunktioner. Jeg er certificeret instruktør i DK for Lone Sørensens koncept “Børn med særlige behov”, og samarbejder med Lone Sørensens “Team Temprana, DK”.

Jeg er gift med en dejlig mand og har to skønne døtre på henholdsvis 24 og 28 år. Jeg er uddannet og certificeret life – og businesscoach hos Sofia Manning, Manning Inspire Inc. Desuden certificeret stresscoach fra AS3 Work&Care. Ansigts Refleksterapeut med speciale i klienter med særlige behov. Medlem af ICF (International Coach Federation) og arbejder ud fra deres værdigrundlag og etiske regler. Medlem af Global Refleksology Network.

KONTAKT:
Anne-Dorte Wæver
Mobil: 2728 7335 eller
Mail: adw@centerforrefleksterapi.dk