Lone Sørensen associeret partner i Center for Refleksterapi

Lone Sørensen har igennem 30 år udviklet og forædlet refleksterapien og er i dag anerkendt som en af verdens førende kapaciteter. Lone Sørensens hovedkontor og centrale institut ligger i Barcelona. Derudover er der institutter og centre i hele verden – fra USA, Mellem- og Sydamerika, Oman, en række europæiske lande, Australien og Japan.

Lone Sorensen er opfinder og udvikler af det patenterede Sorensensistem TM og ejer af lnstitut for Refleksterapi i Barcelona i Spanien.

Lone Sorensen er zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør. Uddannet i København og Vejle i Danmark i 1978, senere uddannet som kranio-sakral-terapeut i Tyskland.

Den refleksterapi, som jeg tilbyder er udviklet af danske Lone Sørensen eller Lone Sorensen, som hun kaldes i udlandet. Lone Sørensen har arbejdet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 30 år med enestående resultater – også der, hvor sundhedsvæsenet har givet op.

Lone Sørensens patenterede program ”sorensensistem” er baseret på indianske, vietnamesiske og orientalske kulturers behandlingsmetoder sammenfattet med de nye ortodokse neurologiske teorier. Den gamle indianske ansigtsterapi benyttes stadig af indianerne i Andesbjergene i Argentina.

I 2001 blev Lone Sørensen som den første ansigtszoneterapeut i verden belønnet med 3 hæderspriser af OHMS (den argentinske afdeling af WHO) for terapeutiske undersøgelser og resultater specielt inden for senhjerneskader og neurologiske skader.

”El Instituto de Reflexologiía Podal y Facial Internacional” har eksisteret i mere end 30 år. 10 år i Danmark, 13 år i Argentina og 12 år i Barcelona, Spanien. Instituttet har fungeret som behandlingscenter og uddannelsesinstitution for rekfleksterapeutiske metoder.

I dag er hovedbeskæftigelsen undervisning af forældre og uddannelse af terapeuter. Skolen fungerer internationalt og der undervises i Danmark, Sverige, Finland, Norge, England, Holland, Spanien, Polen, Tjekkiet, Tjekkiet, Tyrkiet, Grækenland, Portugal, Mexico, Argentina, Australien, New Zealand, Japan, Abu Dhabi, Oman, Canada, Mexico og USA.

Læs mere på www.lonesorensen.com, www.ansigtzoneterapi.org og www.temprana.org.

DOWNLOAD LONES SELVBIOGRAFI “GRÆD IKKE OVER OS” HER:

Græd ikke over os_forsiden