Mini workshop: Stress

Vi glæder os til at se jer d. 22 juni kl. 18.30 – kl. 20.00

Tilmelding sker via følgende link: www.centerforrefleksterapi.dk/tilmelding/

Denne aften sætter vi fokus på stress. En tilstand alt for mange desværre oplever og befinder sig i. En tilstand der er rigtig svær at forholde sig til – både overfor sin familie, venner, sin arbejdsplads – og ikke mindst sig selv.
Blogger Vibeke Guldager og indehaver af Center for Refleksterapi Anne-Dorte Wæver vil fortælle om årsagen til, at de gik ned med stress og deres vej ud af stressen.
Derudover vil der være en handleplan vha Ansigts Refleksterapi til selvbehandling alle får med sig, samt en demonstrering af denne.

For kun kr. 50,- får du både viden og en handleplan til forebyggelse af stress du kan bruge derhjemme.
Velkommen til – vi glæder os til at se dig.

Få en gratis handleplan med dig hjem, som du straks kan gøre brug af.

Vi glæder os til at se dig 8 juni kl. 18.30-20.00

i Center for Refleksterapi, Suomisvej 2 1927 Frederiksberg C

Alle interesserede er velkommen.

 

 

Hvordan virker Ansigts Refleksterapi:

Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter i ansigtet, på hænder og fødder stimuleres reflekser til hjernecentre og kemiske processer, hormonsystem, immunsystem, blodkredsløb, organer og muskler, som via centralnervesystemet har tilknytning til de nævnte organer og processer. Således er det muligt at stimulere kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation.

Ved stimulering af neurologiske punkter i ansigt og på kranie sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmittere oplades og sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres alle kroppens processer. Alle muskler afslappes og kroppens processer kan normaliseres.

Med Ansigts Refleksterapi er det også muligt at analysere sig frem til, hvor i hormonsystemet sygdommen er opstået og således afhjælpe årsagen meget præcist.