Online- og distancekurser

Du kan tage en række af Lone Sørensens kurser enten online eller som distancekurser.

ONLINE-KURSER: Du downloader uddannelsen eller kurset til din computer eller tablet. Og kan derfor se det hvor og hvornår – og så mange gange – som det passer dig. En nem og fleksibel måde at studere og dygtiggøre dig på. Du ser og lytter til Lones forklaringer og anvisninger som i en biograffilm, Lone ‘er på’ hele tiden, forklarer og viser hvordan behandlingerne gives. De fleste kurser er kun på engelsk pt., men nogle er på dansk og spansk.

DISTANCEKURSER: Du får tilsendt både DVD’ere, som viser teknikker og metoder, og alle kursusmaterialerne printet i en mappe. DVD’erne er visuelle anvisninger – der er ikke indtalte forklaringer. Du studerer ved at læse manualen/kursusmaterialerne og ser på DVD’erne hvordan de enkelte behandlinger udfører korrekt. De fleste kurser er tilgængelige på engelsk, dansk og spansk – se nærmere informationer på de enkelte sider.

Hvis du ikke ønsker at få DVD’ere og kursusmaterialerne tilsendt med posten, men i stedet foretrækker at downloade både materialer som pdf-filer og DVD’ere med det samme, kan det også lade sig gøre. Nogle foretrækker at få det tilsendt printet og som DVD’ere, andre ønsker at downloade materialet til ens computer for at spare porto og tryk – og for at have det på ens PC’er. Du kan vælge hvilken løsning du foretrækker nederst på de enkelte sider, når du klikker på et af billederne nedenfor.

Online-kurser:

Distance-kurser:

KONTAKT:
Anne-Dorte Wæver
Mobil: 2728 7335 eller
Mail: adw@centerforrefleksterapi.dk