Uddannelse i Ansigts Refleksterapi

Velkommen hos det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen, som er udvikler af refleksterapi og underviser selv på Skolen for Refleksterapi på Frederiksberg.

Næste ANSIGTS REFLEKSTERAPIUDDANNELSE, 2017, KØBENHAVN

Underviser Lone Sorensen

PRIS: kr. 23.900 inkl. materiale og eksamen, 5 moduler, 80 timer

KØBENHAVN 2017, FØLGENDE DATOER:
Modul 1-2:   18-19-20-21 august 2017

Modul 3-4:   6-7-8-9 oktober 2017

Modul 5:      9-10 december 2017

BETALING VED TILMELDING: SENEST DEN 15. juni. 2017

BETALER DU INDEN DEN 15 JUNI 2017 MODTAGER DU EN GAVEPAKKE MED VORES LÆKKRE INCAEARTH PRODUKTER TIL EN VÆRDI AF 1200kr

Læs mere her: http://www.refleksterapi-org.dk/413044735

 

Lone Sørensen og hendes skole.

Det Internationale Institut for Refleksterapi er en solskinshistorie og et eksemple til inspiration for alle iværksættere: Lone havde en idé om at ville hjælpe andre, hun havde troen på egne evner, hun havde modet – og har udvist den vedholdenhed og ukuelighed, der skal til for at lykkes. I dag har Lone skoler i 21 lande spredt over hele kloden. Med hovedkontor i Barcelona rejser Lone Sørensen verden rundt og underviser i sine metoder – ofte i et “train-the-trainer” forløb, så hun på den måde har et hav af uddannede hjælpere i alle de lande, refleksterapi opererer i. På vore kurser i København, er det Lone Sørensen selv, der står for undervisningen.

I Danmark tilbydes det helt unikke og skræddersyet Ansigts Refleksterapi uddannelse, til dem der gerne vil udvikle sig professionelt, eller til dem der gerne vil gøre livet med sygdom i familen langt lettere. Under uddannelsen undervises der i, hvordan man ved manuelt at stimulere udvalgte refleksområder og punkter i ansigtet dermed kan ændre på kroppen og hjernens funktion og derigennem pånå resultater med sygdeomme af både fysisk og emotinal karakter.

REFLEKSTERAPI er udviklet, testet af underviseren selv; den internationalt anerkendte og innovative Lone Sørensen, der siden 1978 og med fantastiske resultater inden for andre og parallelle handicap og sygdomsområder har udviklet metoden.

Lone er uddannet zoneterapeut, akupunktør og kinesiolog og driver i dag kurser for undervisere og praktikere verden over. Metoden er valideret udenlands.

Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirksninger.

Refleksterapi uddannelsen foregår i skøn vekselvirkning mellem teori, demonstration, praktiske øvelser og fælles refleksion.

Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige Mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag; Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argnetina, Dr. J. Bossy, Frankrig.

KONTAKT I DANMARK:

ANNE DORTE WÆWER

Mobil: 2728 7335
Mail: adw@centerforrefleksterapi.dk